Spreek!over richting vinden, Jezus volgen, kwetsbaar zijn en leven delen. 
 

Aanbod

De ontdekkingsreis: 

Je zoekt richting in je leven, zowel carrière technisch, als ook breder privé. Je bent opzoek naar balans, voldoening en zingeving. Je wilt ontdekken hoe God aanwezig wil zijn in je leven, hoe Hij je rust, ruimte als ook richting geeft.

De ontdekkingsreis is het meest uitgebreide en grondige traject en helpt jou scherp afstemmen op je eigen navigatie. 

Over dit uitgebreide traject lees je hier meer

De Stuurman

Jij bent de kapitein op jouw schip. Je weet waar je heen wil en kent de koers. Het is meer dat de samenwerking met je crew en het dagelijks werk aan boord je de ruimte ontnemen om in alle rust bezig te zijn met je navigatie. Je hebt wat hulp nodig bij het bijsturen, hebt vragen over hoe je dealt met zaken in je omgeving die meer energie vragen dan je lief is en/of je mist soms zicht op hoe God concreet in je leven aanwezig is.
Je huurt mij als het ware in als Stuurman om een extra paar ogen in de stuurhut te hebben. Meer over dit traject lees je hier.

Navigatie onderhoud

Veel zaken heb jij wel op een rijtje. Je voelt je comfortabel in je schip, bent je bewust van wat je meevoert. Je hebt ook enigszins wel een idee waar het leven je zou moeten brengen, soms ruzie je alleen nog met de navigatie. Je gelooft dat God bestaat, of je zou dit in elk geval graag willen. Hoe hij aanwezig is in je leven, is alleen wel de vraag. Je kan worstelen met waar je bij Hem nou echt op mag vertrouwen en misschien zijn ook je ervaringen met andere volgelingen van Hem niet echt positief.
Lees meer over dit traject hier


Niet direct zicht op waar jij nou het meest mee geholpen bent? Neem contact op voor het maken van een gratis en vrijblijvend gesprek, dan kijken we hier samen naar.

Omdat ik als coach het verlangen heb zo toegankelijk mogelijk te zijn voor iedereen wie mijn hulp kan gebruiken, maak ik gebruik van inkomensafhankelijke tarieven. Informeer via de contactpagina naar het voor jou geldende tarief

Ervaringen van anderen:

Chantal - Ik word mij steeds bewuster van hoe God in mijn leven werkt en bij mij is! De keus om met dit coaching traject te beginnen is de juiste keus geweest en heeft God op mijn pad gebracht. Maar ook mijn pad voor de verdere toekomst.

Herman heb ik leren kennen als iemand met passie. Vanuit Zijn passie is Herman dienend. Hij ziet je echt, weet je te raken met zijn woorden en je te enthousiasmeren met hetgeen jij aan de slag kunt gaan. Herman is een kundige coach die ik van harte aan beveel!! -  Freddy Kist

Roos Steen - Ik vind het prettig dat je niet bang bent voor heftige onderwerpen. Omdat jij je niet laat afschrikken kunnen we heel ver inzoomen zonder dat ik afhaak. 

Ik heb van die momenten dan wordt het me allemaal teveel. Ik vraag me dan af wat ik allemaal weer op mijn nek heb genomen. Vaak is dit een nieuw idee, een nieuw initiatief en voordat ik het weet is het een ballast geworden. Herman heeft mij hiermee verder geholpen. Ik heb een tegenover nodig, een ander, om mijn eigen chaos te ontwarren. - Arend Jan Poelarends

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn