Spreek!over richting vinden, Jezus volgen, kwetsbaar zijn en leven delen. 
 

De Stuurman

Jij bent de kapitein op jouw schip. Je weet waar je heen wil en kent de koers. Het is meer dat de het samenwerking met je crew en het dagelijks werk aan boord je de ruimte ontnemen om in alle rust bezig te zijn met je navigatie. Je hebt wat hulp nodig bij het bijsturen, hebt vragen over hoe je dealt met zaken in je omgeving die meer energie vragen dan je lief is en/of je mist soms zicht op hoe God concreet in je leven aanwezig is.


Je huurt mij een jaar in als stuurman. Één keer per maand zitten we en ondersteun ik jou bij het bijsturen en help ik zicht houden op je navigatie. Als partner naast je op de brug van het schip, ben ik je sparringpartner als je vragen hebt over de omgang met je crew, technische problemen binnen je schip of overzicht over je proviand voorraad. Voor een goede samenwerking is het noodzakelijk dat we elkaar kennen. Ben je eerder jouw ontdekkingsreis bij mij gestart, stappen we zo in. Kennen we elkaar minder uitgebreid, dan hebben we eerst een kort voorprogramma. Je ontvangt van mij handvatten voor het schrijven van je biografie en we spreken elkaar twee keer twee uur. Daarna ben ik aanboort.


Omvang: Dit traject bestaat uit een jaar lang een maandelijkse sessie welke anderhalf uur duurt. Voor de sessies is geen voorbereiding nodig

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn