Spreek!over richting vinden, Jezus volgen, kwetsbaar zijn en leven delen. 
 

De ontdekkingsreis

Je zoekt richting in je leven en wilt graag meer ontdekken over Gods aanwezigheid in jouw leven en in jou. In dit programma gaan we goed voorbereid op avontuur. Voor we het ruime sop kiezen, lopen we grondig het schip na en checken onze uitrusting en proviand. Dit betekend praktisch dat je aan de slag gaat met het schrijven van je eigen biografie. We checken welke bagage je in huis hebt, welke overbodige ballast je in de weg zit en welke parels je misschien wel onderwaardeert.


Ook zoomen we in op je reisgezelschap. Welke mogelijkheden herbergen je crew tijdens deze reis. Hoe sta je zo in contact met je omgeving dat je daar ook steun vindt waar je dat nodig hebt, als ook dat je leert omgaan met dat in je omgeving wat energie kost. En misschien mag je jouw crew nog wel iets uitbreiden.


Als we daar zicht op hebben gaan we onze koers bepalen. Zoomen we in op het kompas in jouw, ontwikkelen we zicht op hoe God mede bepaalt waar jouw kompas heen wijst en zoeken we ook naar waar we mogen groeien in vertrouwen op Hem. Als we het ruime sop kiezen, nieuwe wateren gaan bevaren en van tijd tot tijd de elementen zullen trotseren, doen we dat graag met degene aan onze zijde die alle elementen in Zijn hand houdt.


Als de koers bepaalt is en jij het ruime sop gekozen hebt, zwaai ik af. Vertrouwen bouw je ook door het zelf te doen en te ervaren dat je boot blijft drijven. Je mag me altijd later laten invliegen als je nog eens wilt sparren en hulp zoekt bij het fine tunen van de navigatie.
Voor elke bijeenkomst binnen dit traject doe je een aantal opdrachten, welke je helpen zelf grip te krijgen op je ontdekkingsreis. Ook schrijf je na elke bijeenkomst een korte reflectie. Het tempo waarin je het programma doorloopt bepaal je zelf.

Omvang: Zeven sessies van elk twee uur. Voor elke sessie worden voorbereidingsopdrachten gemaakt en na elke sessie en reflectieverslag. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn